Menuer

Menuen til din fest kan sammensættes, som du ønsker.

Herunder et par eksempler, som måske kan inspirere.

Bryllupsmenu:

  • Forret på sort flise:
    Melon cocktail samt salt ristede mandler.
    Hjemmegravet sommermakrel m/krydderurter, på bund af blandet salat.
    Dertil en sennepsdressing samt sprødt Pancetta.
    Samt et ristet rugbrød.  
    Røget ørretatar m stenbiderrogn - dild toppet med citronskum samt ristet rugbrød.
  • Renser:
    Vodkagranite med mynte.
  • Hovedret på tallerken:
    Oksemørbrad på bund blomkål purre – fine ærter - syltede løg - brøndkarse
    sauce.
    Kartofler ved bordene.
  • Renser:
    Hyldeblomstgranite
  • Predessert:
    Ostetallerken Ho askeost – Ravosten blå kornblomst
    Kompot af rabarber
    Lidt mandel og ristet rugbrød knækbrød.
  • Dessert på tallerken:
    Rabarber is og bagt rabarber.
    Kærnemælks Panna Cotta med marinerede jordbær.
    Hjemmelavet flødebolle.
    Kaffe og The.
  • Til at tage hjem på:
    Ribbens sandwich.

Buffet til høstfest:

  • Røget krondyr kølle med hyldebær kapers og morgenfrue blade
  • Enebær gryde af krondyr småkød med skovsvampe og bagte løg
  • Krondyr frikadeller m/ selleritop
  • Krondyr filet samt lårtunge stegt rosa på salat af grillet selleri og basilikum dressing samt syltede løg med sennepsdressing
  • Bagte gulerødder med bagte æbler og ristede valnødder, pyntet med blåbær og blomsterkarse
  • Grønkål salat med solbær bagte rødbeder smag til med lokal honning pynt lilla stedmor blomster
  • Stuvede sølvbeder
  • Tomatsalat med vandmelon og hakket mynte
  • Squash tærter med bagte hvidløg
  • Kartofler med smør og salt
  • Hjemmebagt brød
  • Kaffe – the
  • Æblekage i små sylteglas

Italiensk buffet:

  • Appetizer: Tomat bruschetta
  • Okse carpaccio med sennepsdressing
  • Kamsteg med rosmarin og syltede løg
  • Sicilianske pølser
  • Frisk pasta med tun sauce med spinat og citron
  • Risotto med skorzonerrødder og vesterhavsost
  • Grillet polenta med grillet peberfrugt og grønt
  • Bøffel mozzarella med citron og olivenolie
  • Grillede artiskokker og aubergine samt pest af basilikum vesterhavsost
  • Appelsinsalat med rødløg og oliven
  • Aioli, Oliven, Valnøddepesto med soltørrede tomater
  • Fantastisk brød
  • Oste: Emmentaler – Blåkornblomst – Vesterhavsost samt syltede Paradisæbler, druer
  • Dessert: Appelsinkage med bagte rabarber og vanilje is. Citron creme

Nytårsmenu:

  • Forret: Ristet rugbrød med appelsingravet laks toping fintrevet selleri med kokosmælk og fintrevet kokos. - kørvel. - et glas champagne
  • Flæsk
  • Kartofler
  • Bagte rødbeder med kirsebær
  • Fintrevet rødbeder med appelsin og fint snittet hasselnødder
  • Bagte æbler med honning samt frisk timian
  • Persillesauce
  • Dessert: Krydret kardemommekage med æbler

Mortens aften menu:

  • Suivide Andelår
  • And med svesker og æbler
  • Hjemmegjort rødkål med æbler, svesker – hyldebærsaft, kanel.
  • Appelsinsalat med granatæblekerner ristede mandler og kørvel.
  • Grønkålsalat med citronmarinerede pærer og friske figner – dressing af honning og ingefær. Pyntet med blomster karse.
  • Græskkar purre med smør.
  • Bagte pigeoner med bacon og friske timian kviste.
  • Brunede kartofler
  • Hvide kartofler
  • Sauce 
  • Desserten;
    Citronfromage i glas med chokolade låg – specie med tranebær.
  • Kaffe – the.

 

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk

Netværk

* Vestjysk kultur samsurium

* Nissum Fjord Netværket

Bliv medlem

Bliv en del af Kulturhusets venner og støt Vemb Kulturhus

Læs mere

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram