7. oktober 2022 - "Blæsten" en koncertforestilling

Fredag, den 7. oktober 2022 kl. 19.30

Blæsten er en koncertforestilling - en hybrid, hvor fortællingen veksler frit mellem scenekunst, animation og musik. Instruktør Rasmus Asks iscenesættelse bringer folk og fortællinger til live med nærvær, historiebevidsthed og jysk lune. Musikerne følger kystfolket i en ny tid og remixer det maritime soundscape.

Blæsten formes af et team af professionelle aktører, med stor erfaring fra etablerede danske musik- og teaterscener bl.a. Folketeatret, Det Ny Teater og Teatret Møllen.  

I Vestjylland synger vi Blæsten går frisk over Limfjordens vande, som var det vores nationalsang. Den hylder fjorden og dens folk; den når derind hvor selv den sejeste jyde kan synge med om at elske og længes. Men hvor mange ved, at digteren Erik Bertelsen har udgivet en række visesamlinger,  og kun få af dem er levendegjort i musik? Det er disse historier, der er blevet til en ny koncertforestilling.

Centralt i Blæsten er sangernes gribende fortolkning af Bertelsens dramatiske og komiske skildringer af folket mod vest. Det er knasende optagelser fra egnens lokalarkiver og live-eksperimenter med lyd. Det visuelle vil bestå af enkle, men stærke tableauer samt animerede pennetegninger, der skildrer det blæsende land og dets folk.

Pris: kr. 150 - der kan købes drikkevarer.
Tilmelding: https://kulturhusetsvenner.nemtilmeld.dk/

 

https://www.xn--blsten-qua.dk/                                                      

https://www.xn--blsten-qua.dk/bio

 Pris: kr. 150 - der kan købes drikkevarer

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk